SportAnalytik MENETELMÄT

SportAnalytik on ensisijaisesti 5-13-vuotiaille lapsille suunniteltu ohjelma, johon sisältyvien yhdeksän helpon testin avulla kartoitetaan lapsen fyysiset ominaisuudet ja löydetään juuri hänelle parhaiten soveltuvat urheilulajit. Puoli päivää kestävän liikuntatapahtuman aikana lapsi osallistuu yhdeksään hauskaan ja innostavaan liikuntatestiin, jotka kertovat hänen kehonrakenteensa, liikunnalliset taipumuksensa ja vahvuutensa, kuten koordinaation, nopeuden, voiman, kestävyyden ja taktiset kyvyt.

Teemme henkilökohtaisen arvion jokaiselle lapselle ja vertaamme arviota eri urheilulajien vaatimiin edellytyksiin. Tuloksena pystymme yksilöimään lapsen liikunnalliset taidot ja tarjoamaan hänelle räätälöidyn info-paketin sekä listan soveltuvimmista urheilulajeista (mukaan lukien alueen urheiluseurojen ja harrastusryhmien yhteystiedot). Testin avulla vanhemmat saavat paljon monipuolista tietoa lapsen fyysisitä ominaisuuksista; missä lapsi on jo hyvä, mitä ominaisuuksia voisi vielä halutessa kehittää.

SportAnalytik-menetelmä on luotu yhteistyössä alansa kansainvälisen asiantuntijan Thomas Pericin (Ph. D., Faculty of Physical Education and Sport, Charles University Prague) kanssa. Teemme jatkuvaa yhteistyötä menetelmän kehittämiseksi ja optimoimiseksi. Harjoitteet on valittu kattamaan kaikki fyysisyyden osa-alueet – voiman, kestävyyden, nopeuden, koordinaation, liikkuvuuden ja niiden yhdistelmät. Testit on suunniteltu luotettaviksi ja laadukkaiksi, ja ne mittaavat kyvyt odotuksenmukaisesti ja luotettavasti. On kuitenkin huomioitavaa, että testit ovat erityisesti pienimpien lasten kohdalla suuntaa-antavia. 

SportAnalytik-tapahtuman osallistumishinta on 59 €. Hyödynnä early bird -hinta (-10€) ilmoittautumalla vähintään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Lue rekisteröitymissivulta, mitä kaikkea osallistumismaksu pitää sisällään. 

Lue täältä pidempi juttu: Mikä SportAnalytik-menetelmä on ja mitä sillä halutaan saavuttaa?
 


Lapsen motoristen taitojen, kehonrakenteen ja taktisien kykyjen testaus
9 testillä

Kehonrakenne

Taktiset kyvyt

Nopeus

Räjähtävyys

Voima

Kestävyys

Koordinaatio

Tasapaino

Liikkuvuus

Tavoitteena ei ole valikoida ammattiurheilijoita, vaan innostaa jokainen lapsi liikkumaan auttamalla lasta löytämään juuri itselleen sopivimman urheilulajin ja omat liikunnalliset kykynsä.Vanhempien kommentteja
”Erittäin myönteinen kokemus. Kaikilla lapsilla iloinen mieli ja ei-kilpailullinen leikkiin perustuva innostava henki. Menetelmä myös vanhemmille sangen mielenkiintoinen.”
”Kiinnostava menetelmä! Lapset olivat innoissaan saamastaan arvioista. Tärkeää tässä oli myös innostaa lasta ylipäätään liikkumaan ja siihen tämä tilaisuus toimi myös.”

SportAnalytik Story
2014–2019

400 000+

lapsen ominaisuudet kartoitettu

9.6

vanhempien tyytyväisyys asteikolla 1-10

90%

lapsista aloittanut liikuntaharrastuksen SportAnalytikin jälkeen

66%

lapsista kokeillut jotain suositelluista lajeista

1 000 000+

vertailutulosta tietokannassa

Yksilöidyt tulokset
JOKAISELLE LAPSELLE