Lisää SportAnalytik-tapahtumista ja
KUINKA REKISTERÖITYÄ

SportAnalytik-tapahtumat ovat tavallisesti viikonloppuisin järjestettyjä 3–4 tunnin tapahtumia, joissa lapsi osallistuu lämmittelyharjoitteisiin ja sen jälkeen pieniin ryhmiin, joita ohjaajamme vetävät. Pyrimme yhdistämään lapset samanikäisten ryhmiin. Ryhmässä toteutetaan monta hauskaa fyysistä aktiviteettia, joista jokainen tähtää erilaisten fyysisten kykyjen mittaamiseen.

Tapahtuma on hauska, innostava ja keskittyy luomaan mieluisan ja ikimuistoisen kokemuksen lapsellesi. Tavoitteemme on, että jokainen tapahtumaan osallistunut lapsi lähtee paikalta innostuneena löytämistään kyvyistä ja motivoituneena liikkumaan.

Paljonko maksaa?
SportAnalytik-tapahtuman osallistumishinta on 59 €. Hyödynnä early bird -hinta (-10€) ilmoittautumalla vähintään 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Mitä saan?
Hauskan päivän ja innostavan ohjelman lisäksi saat yksilöidyn ominaisuusraportin ja urheilulajiraportin.  Tietopaketti sisältää lapsen tulokset, mistä näet, mitkä ominaisuudet lapsella on vahvoja ja mitä olisi hyvä vielä kehittää. Lisäksi saat suositukset siitä, mitkä urheilulajit sopisivat juuri hänelle kaikkein parhaiten. Lisäksi tietopaketti tarjoaa samanikäisten ja -sukupuolisten lasten vertailuaineiston, joka perustuu tekemäämme, yli 300 000 lapsen mittaustuloksesta koostettuun tietokantaan. Tarjoamme myös arvion kahdesta vanhemman omalle lapselleen valitsemasta urheilulajista, ja niiden sopivuudesta lapselle. Päivän aikana lapsi saa myös pientä välipalaa. 

Esimerkki raportit: Ominaisuusraportti, Urheiluraportti.

Rekisteröidy mukaan
SportAnalytik-tapahtumaan

 

SportAnalytik on iloinen lasten liikuntatapahtuma, johon kuuluu hauskoja ja innostavia, lapsen fyysisiä taitoja kartoittavia tehtäviä iloisessa ja kannustavassa ympäristössä.

Jokainen lapsi saa paitsi henkilökohtaisen arvion ja suosituksen itselleen parhaiten sopivimmista urheilulajeista myös mahdollisuuden iloita niistä uusista kyvyistä, jotka on itseltään juuri löytänyt.

Ilmoittaudu mukaan!

HUOM! Ilmoittautuminen suljetaan tapahtumaa edeltävänä päivänä klo 16:00 tai kun tapahtuma on loppuunmyyty.

Hyödynnä early bird -hinta ilmoittautumalla vähintään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

SportAnalytik-tapahtuma – Hauska liikuntapäivä

Vanhempien kommentteja
”Tapahtuma/menetelmä tekee jollain lailla näkyväksi lapsen vahvuuksia joiden kautta on sitten entistä helpompi rohkaista lasta liikkumaan ja motivoida aktiiviseen elämään. Positiivinen kokemus niin lasten kuin vanhempien näkökulmasta.”
”Kiitos vielä testitapahtumasta. Meidän lapset tykkäsivät kovasti ja ovat palanneet muistelemaan päivän tapahtumia monesti jälkeenpäin.”

Kuvia
SportAnalytik - TAPAHTUMISTA

alt
alt
alt